Col·labora amb Bages Desperta

Teniu ganes de col·laborar amb Bages Desperta? Genial!! Aqui us expliquem varies formes de fer-ho, ja sigui per un suport puntual o per una implicació de llarga durada.

 

Ajuda esporàdica

Es tracta de donar suport puntual com per exemple anar a penjar cartells o ajuda alhora d’organitzar un esdeveniment. Aquestes feines les anunciarem a través del canal de notícies de Telegram.

 

Proposar, organitzar i/o col·laborar en un esdeveniment.

Alhora d’organitzar un esdeveniment és quan hi ha més feina. Hi ha activitats que només es poden realitzar si hi ha un volum de voluntaris implicats. És per això que busquem compromís en aquest sentit, encara que sigui per a una sola activitat.

Si teniu propostes d’algun esdeveniment que podria encaixar amb la filosofia de Bages Desperta i voleu participar en la seva organització, ens ho podeu proposar enviant-nos un correu electrònic a hola@bagesdesperta.cat. Si des de l’equip gestor ens sembla bé la proposta, caldrà concretar els aspectes bàsics (data, lloc, equip organitzatiu).

Fins al moment només hem organitzat conferències, projeccions i col·loquis, però estem oberts a qualsevol altre típus d’esdeveniment, activitat, meditació, accions al carrer, taller… sempre que estiguin en consonància amb els valors i objectius de Bages Desperta.

Per a la organització d’un esdeveniment es valorarà la posibilita de crear un grup de Telegram específic amb tots els organitzadors i de demanar voluntaris puntuals a través del canal de notícies de Telegram.

 

Oferir espais on fer activitats

Un dels factors que ens limita bastant alhora de fer activitats és l’espai. Per això
busquem espais on poder fer-hi esdeveniments. Si disposeu/sabeu d’algun espai o local en desús que ens pogueu oferir puntualment, serà molt benvingut. Escriviu-nos un correu a hola@bagesdesperta.cat indicant les característiques. Si creiem que ens pot servir per fer-hi un esdeveniment, us l’explicarem bé per concretar detalls.

 

Integrar-se a l’equip gestor

Fins al moment tota la coordinació de Bages Desperta es fa des d’un sol equip. Nosaltres valorem les proposes d’activitats i participem en la organització. Si desitjeu formar part d’aquest equip cal que ens ho digueu quan coincidim presencialment en algun esdeveniment.